Välkommen till Björnbärets förskola, en del av Kungsängsenheten. De samlade förskolorna och skolorna i Smedby - Rambodalsområdet. Vi bildar barnen/eleverna för var de ska vara i framtiden, inte var vi är idag.
Vi är en förskola med 2 avdelningar, Röd och Blå avdelning.
Röd har 4 pedagoger som heter Melinda, Malin, Anette och Sanna. Blå har 4 pedagoger som heter Katha, Nathalie, Linn och Emma. För närvarande har vi 16 barn på Blå och 21 barn på Röd.


Aktuell/viktig information:

Den 2e och 3e oktober har vi pedagoger kompetensutvecklingsdagar. Björnbäret är då stängt. Behöver du omsorg för ditt barn vill vi att du meddelar förskolechef Pernilla Bärefalk på 0730-20 19 61 senast den 15 september.


fredag 18 maj 2018

Maskrosor -titta nära

Något barnen har uppmärksammat ute är alla dessa maskrosor, det finns så så många och barnen plockar så fort de hittar. Vi tog in några maskrosor till vårt skapande, vi tittade först nära och upptäckte alla små små detaljer på nära håll, det är alltid lika häftigt. 

-den är stor och gul!

-det är spindelväv på

-de växer på träden

Barnen berättar för varandra hur de upplever maskrosor på nära håll, sedan berättade barnen vilka färger de ville ha till sitt skapande. De vill ha gult och grönt! 


/blå🔵

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar