Välkommen till Björnbärets förskola, en del av Kungsängsenheten. De samlade förskolorna och skolorna i Smedby - Rambodalsområdet. Vi bildar barnen/eleverna för var de ska vara i framtiden, inte var vi är idag.
Vi är en förskola med 2 avdelningar, Röd och Blå avdelning.
Röd har 4 pedagoger som heter Melinda, Malin, Anette och Sanna. Blå har 4 pedagoger som heter Katha, Nathalie, Linn och Emma. För närvarande har vi 16 barn på Blå och 21 barn på Röd.


Aktuell/viktig information:

Den 2e och 3e oktober har vi pedagoger kompetensutvecklingsdagar. Björnbäret är då stängt. Behöver du omsorg för ditt barn vill vi att du meddelar förskolechef Pernilla Bärefalk på 0730-20 19 61 senast den 15 september.


tisdag 24 april 2018

Skapar bubblor

Vi lever bland våra bubblor, det är häligt att få bubbla, att upptäcka hur bubblorna rör sig och upptäcka hur bubblorna växer, vi hör hur de låter och vi känner på bubblorna med handen. Men hur ser bubblorna ut egentligen? 

Vi tittar på bilder från när vi bubblat tidigare, vi tittar på klipp där bubblorna svävar, vi tolkar det vi ser i skapandet, med små penslar upptäcker vi bubblornas form, barnen upptäcker hur de kan röra penseln för att få cirkulära rörelser på pappret. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar