Välkommen till Björnbärets förskola, en del av Kungsängsskolan. De samlade förskolorna och skolorna i Smedby - Rambodalsområdet. Vi bildar barnen/eleverna för var de ska vara i framtiden, inte var vi är idag.
Vi är en förskola med 2 avdelningar, Röd och Blå avdelning.
Röd har 4 pedagoger som heter Pia, Melinda, Maggan och Malin. Blå har 4 pedagoger som heter Sanna, Katha, Nathalie och Linn. För närvarande har vi 16 barn på Blå och 20 barn på Röd.


Aktuell/viktig information:

Fredagen den 6 oktober har vi pedagoger kompetensutvecklingsdag. Björnbäret är då stängt. Behöver du omsorg för ditt barn vill vi att du meddelar förskolechef Pernilla Bärefalk på 0730-20 19 61 senast den 15 september.


onsdag 28 februari 2018

Ta in det som finns ute

Blå. Idag passar det extra bra att ta in material som finns ute. Barnen blir genast förväntansfulla och uttrycker glädje när brickan tas fram (de vet väl att det är den brickan vi hämtar in snö på).

Vi utforskar snön tillsammans, vi känner -Ihh iskallt! Vi tittar på snön och testar på att krama snön i handen. Vi tillför även pinnar och kottar och det börjar genast att byggas torn. Det är alltid lika uppskattat att ta in det som finns ute. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar