Välkommen till Björnbärets förskola, en del av Kungsängsskolan. De samlade förskolorna och skolorna i Smedby - Rambodalsområdet. Vi bildar barnen/eleverna för var de ska vara i framtiden, inte var vi är idag.
Vi är en förskola med 2 avdelningar, Röd och Blå avdelning.
Röd har 4 pedagoger som heter Pia, Melinda, Maggan och Malin. Blå har 4 pedagoger som heter Sanna, Katha, Nathalie och Linn. För närvarande har vi 16 barn på Blå och 20 barn på Röd.


Aktuell/viktig information:

Fredagen den 6 oktober har vi pedagoger kompetensutvecklingsdag. Björnbäret är då stängt. Behöver du omsorg för ditt barn vill vi att du meddelar förskolechef Pernilla Bärefalk på 0730-20 19 61 senast den 15 september.


tisdag 13 februari 2018

Spännande utflykt i dag

Idag gick vi till Enbärets förskola. Vi lekte lite på deras gård först. Vi såg att det fanns en stor glaskupol på taket och fick reda på att vi kunde få titta på den inifrån. Vi delade upp oss i grupper och åkte hiss upp/gick trapporna ner eller tvärtom. Barnen tyckte det såg ut som diamantglas eller som en diamanttopp. Efter besöket i trapphuset lekte vi i två andra lekparker innan vi gick till förskolan för att äta lunch.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar