Välkommen till Björnbärets förskola, en del av Kungsängsskolan. De samlade förskolorna och skolorna i Smedby - Rambodalsområdet. Vi bildar barnen/eleverna för var de ska vara i framtiden, inte var vi är idag.
Vi är en förskola med 2 avdelningar, Röd och Blå avdelning.
Röd har 4 pedagoger som heter Pia, Melinda, Maggan och Malin. Blå har 4 pedagoger som heter Sanna, Katha, Nathalie och Linn. För närvarande har vi 16 barn på Blå och 20 barn på Röd.


Aktuell/viktig information:

Fredagen den 6 oktober har vi pedagoger kompetensutvecklingsdag. Björnbäret är då stängt. Behöver du omsorg för ditt barn vill vi att du meddelar förskolechef Pernilla Bärefalk på 0730-20 19 61 senast den 15 september.


tisdag 16 januari 2018

Tillbaka i isvärlden

Hej, nu när vi kommit tillbaka efter julledigheten har barnen mycket att upptäcka, vi har ändrat om i vår inomhusmiljö så vi har nya små hörnor och material att utforska. 

Barnen har skapat sitt egna Frostslott till vår isvärld. Slottet bjuder in till lek och samspel. Hur många barn får plats i slottet? Vi har kommit fram till att två barn får plats men de barn som är utanför kan knacka på och prata med de som är inne. Efter en stund får vi byta roller (turtagning)

Vilken färg ska slottet vara? Blått!! svarar barnen. 


Slottet på plats (men inte klart ännu)

Det har snöat i vår isvärld  och några nya vita djur har flyttat in :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar