Välkommen till Björnbärets förskola, en del av Kungsängsenheten. De samlade förskolorna och skolorna i Smedby - Rambodalsområdet. Vi bildar barnen/eleverna för var de ska vara i framtiden, inte var vi är idag.
Vi är en förskola med 2 avdelningar, Röd och Blå avdelning.
Röd har 3 pedagoger som heter Melinda, Malin och Anette. Blå har 4 pedagoger som heter Katha, Nathalie, Linn och Emma. För närvarande har vi 16 barn på Blå och 22 barn på Röd.

Är du nyfiken på Kungsängsenheten? Klicka på länken och titta på filmen om vår verksamhet:

https://youtu.be/6WZxp4Sx_X8


måndag 18 december 2017

Tack för denna termin

Blå, Då några av oss har och flera ska gå på julledighet så tänkte vi passa på att tacka för denna termin. Vad fort det har gått och vad roligt vi har haft tillsammans.


Tillsammans har vi upptäckt och utforskat mycket inom temat ( ekologisk nyfikenhet genom barns hundraspråklighet) I projektet har vi nu hamnat vid vatten och is. Barnen har testat på flera olika tekniker inom skapandet, vi har haft vatten och is experiment, vi har upptäckt djur som lever i vatten och upptäckt is och vatten genom ljus, ljud , dans och rörelser.
Det är alltid lika härligt att följa barnens upptäckarglädje och vi ser fram emot att fortsätta med vårt spännande och viktiga projekt när vi är tillbaka på Björnbäret igen. (den 9e januari)
Tusen tack igen för denna termin, god jul och en stor kram från oss.
Bildresultat för jul bilder

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar