Välkommen till Björnbärets förskola, en del av Kungsängsenheten. De samlade förskolorna och skolorna i Smedby - Rambodalsområdet. Vi bildar barnen/eleverna för var de ska vara i framtiden, inte var vi är idag.
Vi är en förskola med 2 avdelningar, Röd och Blå avdelning.
Röd har 4 pedagoger som heter Melinda, Malin, Anette och Sanna. Blå har 4 pedagoger som heter Katha, Nathalie, Linn och Emma. För närvarande har vi 16 barn på Blå och 21 barn på Röd.


Aktuell/viktig information:

Den 2e och 3e oktober har vi pedagoger kompetensutvecklingsdagar. Björnbäret är då stängt. Behöver du omsorg för ditt barn vill vi att du meddelar förskolechef Pernilla Bärefalk på 0730-20 19 61 senast den 15 september.


fredag 1 december 2017

Isundersökning

Hur låter is? I går undersökte barnen is på olika sätt för att höra om det låter något. De provade att trampa på den, slå med handen och cykla på den. De tyckte att isen lät som glas och att isbitarna liknar diamanter.

Idag har barnen börjat rita sina självporträtt. Alla får titta noga på sin spegelbild eller på ett fotografi och utmanas att försöka rita så likt som möjligt. Måla rätt färg på hår och ögon t.ex.

Vi saknar snön nu när det har blivit december månad. Vi målar på våra fönster för att få lite mer julstämning tillsammans med adventsljusstakarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar