Välkommen till Björnbärets förskola, en del av Kungsängsskolan. De samlade förskolorna och skolorna i Smedby - Rambodalsområdet. Vi bildar barnen/eleverna för var de ska vara i framtiden, inte var vi är idag.
Vi är en förskola med 2 avdelningar, Röd och Blå avdelning.
Röd har 4 pedagoger som heter Pia, Melinda, Maggan och Malin. Blå har 4 pedagoger som heter Sanna, Katha, Nathalie och Linn. För närvarande har vi 16 barn på Blå och 20 barn på Röd.


Aktuell/viktig information:

Fredagen den 6 oktober har vi pedagoger kompetensutvecklingsdag. Björnbäret är då stängt. Behöver du omsorg för ditt barn vill vi att du meddelar förskolechef Pernilla Bärefalk på 0730-20 19 61 senast den 15 september.


onsdag 22 november 2017

Älgsafari!

Upplevelser från den spännande "Älgsafarin" för ett par veckor sen. Vi såg dock inte till några älgar..?🤔 Barnen fick krama de snälla djuren om de ville. Kommentar från ett barn: "- Grodan har ögon innanför sina ögon, vad konstigt.." 😉
Det var också tipspromenadfrågor bredvid djuren som vi uppmärksammade barnen på, men många var så excalterade att de hade svårt att fokusera på dem. (Vi fotade dem också och tog med tillbaka till förskolan där vi ska gå igenom dem i lugn och ro.)
En härlig FM med väldigt nöjda och glada barn!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar