Välkommen till Björnbärets förskola, en del av Kungsängsskolan. De samlade förskolorna och skolorna i Smedby - Rambodalsområdet. Vi bildar barnen/eleverna för var de ska vara i framtiden, inte var vi är idag.
Vi är en förskola med 2 avdelningar, Röd och Blå avdelning.
Röd har 4 pedagoger som heter Pia, Melinda, Maggan och Malin. Blå har 4 pedagoger som heter Sanna, Katha, Nathalie och Linn. För närvarande har vi 16 barn på Blå och 20 barn på Röd.


Aktuell/viktig information:

Fredagen den 6 oktober har vi pedagoger kompetensutvecklingsdag. Björnbäret är då stängt. Behöver du omsorg för ditt barn vill vi att du meddelar förskolechef Pernilla Bärefalk på 0730-20 19 61 senast den 15 september.


fredag 27 oktober 2017

Älgsafari

Igår tog vi oss ut på älgsafari, men hittade vi några älgar? Nej faktiskt inte men flera andra snälla djur, vi hittade bland annat en gris, kossa, groda, varg och hund. Vi har tittat på på bilderna som vi tagit och samtalat om utflykten. Barnen uttryckte sin glädje efteråt. ” det var roligt det här tycker jag”

Vi fick svara på frågor om djur längst vägen. Vi lärde oss bland annat att gris inte har en svans utan en knorr och hur låter en uggla?

Härlig förmiddag.


 

Edit
Edit

EditInga kommentarer:

Skicka en kommentar