Välkommen till Björnbärets förskola, en del av Kungsängsenheten. De samlade förskolorna och skolorna i Smedby - Rambodalsområdet. Vi bildar barnen/eleverna för var de ska vara i framtiden, inte var vi är idag.
Vi är en förskola med 2 avdelningar, Röd och Blå avdelning.
Röd har 4 pedagoger som heter Melinda, Malin, Anette och Sanna. Blå har 4 pedagoger som heter Katha, Nathalie, Linn och Emma. För närvarande har vi 16 barn på Blå och 21 barn på Röd.


Aktuell/viktig information:

Den 2e och 3e oktober har vi pedagoger kompetensutvecklingsdagar. Björnbäret är då stängt. Behöver du omsorg för ditt barn vill vi att du meddelar förskolechef Pernilla Bärefalk på 0730-20 19 61 senast den 15 september.


onsdag 20 september 2017

Teater "Soporna" för enhetens 5-åringar.

Våra fem femåringar fick möjlighet att gå på teater "Soporna" idag. Det var en rolig, spännande och framförallt lärorik föreställning om sopsortering och miljö. Barnen satt allra längst fram och var väldigt engagerade och hjälpte ibland till med att ropa var saker skulle sorteras. Passade väldigt bra in i temat "Hållbar utveckling" som är kommunens tema detta läsår. Sedan "Håll Sverige rent-dagen" i våras är barnen väldigt medvetna och duktiga på sopsortering. Varsitt fint diplom fick de för sitt engagemang! :)
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar