Välkommen till Björnbärets förskola, en del av Kungsängsenheten. De samlade förskolorna och skolorna i Smedby - Rambodalsområdet. Vi bildar barnen/eleverna för var de ska vara i framtiden, inte var vi är idag.
Vi är en förskola med 2 avdelningar, Röd och Blå avdelning.
Röd har 4 pedagoger som heter Melinda, Malin, Anette och Sanna. Blå har 4 pedagoger som heter Katha, Nathalie, Linn och Emma. För närvarande har vi 16 barn på Blå och 21 barn på Röd.


Aktuell/viktig information:

Den 2e och 3e oktober har vi pedagoger kompetensutvecklingsdagar. Björnbäret är då stängt. Behöver du omsorg för ditt barn vill vi att du meddelar förskolechef Pernilla Bärefalk på 0730-20 19 61 senast den 15 september.


fredag 9 juni 2017

Tack för igår

Vi vill tacka för en tevlig eftermiddag igår tillsammans med er och era barn. Vilken tur att vädret sprack upp. Barnen sprang eller gick bamseloppet och fick diplom. Det var mysigt att fika ute och umgås med er. 

Vi vill även passa på att önska er en trevlig sommar ni som snart går på ledighet. Tack för detta år! Det har varit så härligt att få följa era barns utveckling, de ger oss så mycket värme och glädje i vardagen ska ni veta. 
Tusen tack för den fina sommarpresenten, vi blir verkligen så rörda!


Tusen tack! :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar