Välkommen till Björnbärets förskola, en del av Kungsängsenheten. De samlade förskolorna och skolorna i Smedby - Rambodalsområdet. Vi bildar barnen/eleverna för var de ska vara i framtiden, inte var vi är idag.
Vi är en förskola med 2 avdelningar, Röd och Blå avdelning.
Röd har 4 pedagoger som heter Melinda, Malin, Anette och Sanna. Blå har 4 pedagoger som heter Katha, Nathalie, Linn och Emma. För närvarande har vi 16 barn på Blå och 21 barn på Röd.

Är du nyfiken på Kungsängsenheten? Klicka på länken och titta på filmen om vår verksamhet:

https://youtu.be/6WZxp4Sx_X8


fredag 12 maj 2017

Fredagens samling

Vi har läst och arbetat med boken "Ivar möter en diplodocus". Barnen berättade idag om vad vi har i vårt dinosaurieland och de berättade att vi har - "dinosaurier, gräs, träd och en meteorit". De berättade även att vi har lava. "Lavan kan bli jättevarm och kan skvätta" Ett barn berättade även att vi behöver en blå blomma till dinosaurielandet då en blå blomma fanns med i boken ) men inte vårt dinosaurieland!. Vi tar in barnens tankar och funderingar och vi klurar redan på blomman..Ett barn uttryckte även under lässtunden att vi behöver kikare till landet, så härligt att höra barnens tankar och funderingar och som sagt, -fortsättning på dinolandet följer. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar