Välkommen till Björnbärets förskola, en del av Kungsängsenheten. De samlade förskolorna och skolorna i Smedby - Rambodalsområdet. Vi bildar barnen/eleverna för var de ska vara i framtiden, inte var vi är idag.
Vi är en förskola med 2 avdelningar, Röd och Blå avdelning.
Röd har 4 pedagoger som heter Melinda, Malin, Anette och Sanna. Blå har 4 pedagoger som heter Katha, Nathalie, Linn och Emma. För närvarande har vi 16 barn på Blå och 21 barn på Röd.


Aktuell/viktig information:

Den 2e och 3e oktober har vi pedagoger kompetensutvecklingsdagar. Björnbäret är då stängt. Behöver du omsorg för ditt barn vill vi att du meddelar förskolechef Pernilla Bärefalk på 0730-20 19 61 senast den 15 september.


tisdag 23 maj 2017

Förskolans dagFörskolans dag firas varje år för att uppmärksamma förskolans viktiga uppdrag och betydelse för våra barns och samhällets framtid. 
Barnen hade gjort egna flaggor på enhetens tema MÖNSTER? Det blev sånger, gymnastik och kramkalas med "djuren". Avslutningsvis blev alla bjudna på popcorn. Vi träffades vid kullen intill Körsbärets förskola. Hela gräsmattan var full med maskrosor som många barn sprang omkring på och plockade fina buketter.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar