Välkommen till Björnbärets förskola, en del av Kungsängsenheten. De samlade förskolorna och skolorna i Smedby - Rambodalsområdet. Vi bildar barnen/eleverna för var de ska vara i framtiden, inte var vi är idag.
Vi är en förskola med 2 avdelningar, Röd och Blå avdelning.
Röd har 4 pedagoger som heter Melinda, Malin, Anette och Sanna. Blå har 4 pedagoger som heter Katha, Nathalie, Linn och Emma. För närvarande har vi 16 barn på Blå och 21 barn på Röd.


Aktuell/viktig information:

Den 2e och 3e oktober har vi pedagoger kompetensutvecklingsdagar. Björnbäret är då stängt. Behöver du omsorg för ditt barn vill vi att du meddelar förskolechef Pernilla Bärefalk på 0730-20 19 61 senast den 15 september.


torsdag 20 april 2017

Material till dinolandet, meteorit

Idag har vi varit ute på en promenad och letat material till vår dinosaurievärld. Vi hittade allt från pinnar och löv men det mest spännande vi tog med oss var en stor sten nämligen en meteorit som ett barn uttryckte. Vad är en meteorit då? "Den landar på jorden där dinosaurierna var så de dog. Dom ramla in i de svarta". Vi utforskade vidare om detta och just nu målas vår meteorit svart inne i ateljen. 
Härligt att få arbeta med vår dinosaurievärld tillsammans. Häftiga upptäckter har barnen gjort och de har många funderingar kring vår planet och allt som hänt på den. 

Ute på jakt till vår dinosaurievärld
Lässtund innan mellanmålet Inga kommentarer:

Skicka en kommentar