Välkommen till Björnbärets förskola, en del av Kungsängsenheten. De samlade förskolorna och skolorna i Smedby - Rambodalsområdet. Vi bildar barnen/eleverna för var de ska vara i framtiden, inte var vi är idag.
Vi är en förskola med 2 avdelningar, Röd och Blå avdelning.
Röd har 4 pedagoger som heter Melinda, Malin, Anette och Sanna. Blå har 4 pedagoger som heter Katha, Nathalie, Linn och Emma. För närvarande har vi 16 barn på Blå och 21 barn på Röd.


Aktuell/viktig information:

Den 2e och 3e oktober har vi pedagoger kompetensutvecklingsdagar. Björnbäret är då stängt. Behöver du omsorg för ditt barn vill vi att du meddelar förskolechef Pernilla Bärefalk på 0730-20 19 61 senast den 15 september.


torsdag 6 april 2017

En promenad för att hitta material till dino-landet.

Idag var "lilla" gruppen ute på promenad, och vi var på jakt efter pinnar till dinosaurietemat. Vilka pinnar passar? Många olika storlekar och sorter! Alla hjälptes åt att leta. Vi gick en lång promenad och hade fruktstund på ett litet berg. Barnen utmanades av terrängen men klarade det galant. Det fanns många olika saker att udersöka, och det stimulerade verkligen nyfikenheten. Vi gick också förbi hästarna, och en häst såg ut som lilla gubben. Då ville barnen sjunga pippi långstrump. Härlig dag för upptäcksfärd, pinn-jakt och lite sång!

Frukt smakar bäst utomhus 😊
Ibland får man ta en paus i solen för att vila benen.

/lilla blå gruppen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar