Välkommen till Björnbärets förskola, en del av Kungsängsenheten. De samlade förskolorna och skolorna i Smedby - Rambodalsområdet. Vi bildar barnen/eleverna för var de ska vara i framtiden, inte var vi är idag.
Vi är en förskola med 2 avdelningar, Röd och Blå avdelning.
Röd har 4 pedagoger som heter Melinda, Malin, Anette och Sanna. Blå har 4 pedagoger som heter Katha, Nathalie, Linn och Emma. För närvarande har vi 16 barn på Blå och 21 barn på Röd.


Aktuell/viktig information:

Den 2e och 3e oktober har vi pedagoger kompetensutvecklingsdagar. Björnbäret är då stängt. Behöver du omsorg för ditt barn vill vi att du meddelar förskolechef Pernilla Bärefalk på 0730-20 19 61 senast den 15 september.


onsdag 29 mars 2017

Målar ägg, tränar klippteknik

Idag har barnen målat sina ägg i härliga färger idag så fick barnen inspiration från draperiet och ville måla i regnbågens färger, vilket även var babblarnas färger. Vilka färger har regnbågen?barnen tittar på draperiet och berättar. Härliga dinosaurieägg är nu på tork. Några andra har fått testa på att klippa i tapet, en utmaning tyckte flera, men härlig känsla när man lyckas klippa bort en bit. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar