Välkommen till Björnbärets förskola, en del av Kungsängsenheten. De samlade förskolorna och skolorna i Smedby - Rambodalsområdet. Vi bildar barnen/eleverna för var de ska vara i framtiden, inte var vi är idag.
Vi är en förskola med 2 avdelningar, Röd och Blå avdelning.
Röd har 4 pedagoger som heter Melinda, Malin, Anette och Sanna. Blå har 4 pedagoger som heter Katha, Nathalie, Linn och Emma. För närvarande har vi 16 barn på Blå och 21 barn på Röd.


Aktuell/viktig information:

Den 2e och 3e oktober har vi pedagoger kompetensutvecklingsdagar. Björnbäret är då stängt. Behöver du omsorg för ditt barn vill vi att du meddelar förskolechef Pernilla Bärefalk på 0730-20 19 61 senast den 15 september.


tisdag 14 mars 2017

Busstur till biblioteket och lån av massor av härliga böcker!

Idag var 5 barn och 2 vuxna iväg till biblioteket. Bussturen var spännande och vi pratade om allt vi såg utanför fönstret. På biblioteket lånade vi 49 (!!!) böcker, så när vi kom tillbaka till förskolan hade vi en riktig bokavalkad innan lunchen och alla barn (och pedagoger;) var eld och lågor över en massa nya böcker att läsa!! Underbart att kunna frossa i så många nya böcker tycker vi alla!
Underbart med nya böcker!!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar