Välkommen till Björnbärets förskola, en del av Kungsängsenheten. De samlade förskolorna och skolorna i Smedby - Rambodalsområdet. Vi bildar barnen/eleverna för var de ska vara i framtiden, inte var vi är idag.
Vi är en förskola med 2 avdelningar, Röd och Blå avdelning.
Röd har 4 pedagoger som heter Melinda, Malin, Anette och Sanna. Blå har 4 pedagoger som heter Katha, Nathalie, Linn och Emma. För närvarande har vi 16 barn på Blå och 21 barn på Röd.

Är du nyfiken på Kungsängsenheten? Klicka på länken och titta på filmen om vår verksamhet:

https://youtu.be/6WZxp4Sx_X8


fredag 17 februari 2017

Promenad till "Roliga parken" i onsdags.

I onsdags gick vi på promenad till "Roliga parken" (barnens namn på den). Den hade verkligen något för alla och innehöll massor av lekredskap som barnen kunde utmana sig med. Vi märker att många barn nu är motoriskt skickliga och vårt mål är att hitta nya utmaningar även för dem varje vecka.

Bla fanns där en jättestor klätterställning som bara ett par barn klarade/vågade klättra upp i, den kan vi gå tillbaka till fler gånger senare i vår och se om fler vågar anta utmaningen. 
Barnen åkte även en gul rutschkana som var "supersnabb" tack vare snön - en riktig fartutmaning för barnen! 
En stor gungbräda med plats för flera barn fanns också och en stor kompisgunga där många barn kunde gunga samtidigt!😄 Både social- och motorisk träning på en och samma gång!😀


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar