Välkommen till Björnbärets förskola, en del av Kungsängsenheten. De samlade förskolorna och skolorna i Smedby - Rambodalsområdet. Vi bildar barnen/eleverna för var de ska vara i framtiden, inte var vi är idag.
Vi är en förskola med 2 avdelningar, Röd och Blå avdelning.
Röd har 4 pedagoger som heter Melinda, Malin, Anette och Sanna. Blå har 4 pedagoger som heter Katha, Nathalie, Linn och Emma. För närvarande har vi 16 barn på Blå och 21 barn på Röd.


Aktuell/viktig information:

Den 2e och 3e oktober har vi pedagoger kompetensutvecklingsdagar. Björnbäret är då stängt. Behöver du omsorg för ditt barn vill vi att du meddelar förskolechef Pernilla Bärefalk på 0730-20 19 61 senast den 15 september.


torsdag 1 december 2016

Fix till sovrum och nya babblarpussel

Idag har vi börjat fixa lite till våra sovrum, då fler av våra barn vill leka i sovrummen så vill vi nu göra rummen mer inbjudande till lek och samspel samt att rummen bara ska få bli lite mysigare att vistas i. 
Barnen får nu skapa stjärnor i ateljen som vi ska fylla med papper och sedan hänga upp. Spännande att få pyssla på olika sätt och möta nya tekniker i skapandet. 

Nya babblarpussel finnas även nu att få utamans i. Det finns pussel i olika former, större och mindre, med olika motiv, allt för att alla barn ska kunna få utmanas och utvecklas i dessa. 
Trevlig torsdag önskar vi! 

Vilka färger har stjärnorna? 

Vart ser vi stjärnor någonstans? 


Hur ska bitarna sitta så att bilden blir hel?

dadda är klar! :)

"Kolla klar"


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar