Välkommen till Björnbärets förskola, en del av Kungsängsenheten. De samlade förskolorna och skolorna i Smedby - Rambodalsområdet. Vi bildar barnen/eleverna för var de ska vara i framtiden, inte var vi är idag.
Vi är en förskola med 2 avdelningar, Röd och Blå avdelning.
Röd har 4 pedagoger som heter Melinda, Malin, Anette och Sanna. Blå har 4 pedagoger som heter Katha, Nathalie, Linn och Emma. För närvarande har vi 16 barn på Blå och 21 barn på Röd.


Aktuell/viktig information:

Den 2e och 3e oktober har vi pedagoger kompetensutvecklingsdagar. Björnbäret är då stängt. Behöver du omsorg för ditt barn vill vi att du meddelar förskolechef Pernilla Bärefalk på 0730-20 19 61 senast den 15 september.


onsdag 21 december 2016

Besök i gympasalen

Idag tog vi oss iväg till gympasalen, barnen var förväntansfulla på vägen för de minns hur roligt det var sist. På vägen dit pratade vi om vad vi kunde göra i gympasalen. Barnen sa att de kunde hoppa på mattorna, hänga i ringarna och sparka på boll. Vi vågade klättra ännu högre denna gång och vi fick prova på alla dessa motoriska utmaningar som gymnastiksalen bjuder på. Härligt att utmana sin grovmotorik under de olika momenten. Det sociala samspelet tränas, vi tränar på turtagning och att samspela kring samma material, t.ex sparka boll till varandra och hur vi ska göra när två barn samtidigt ska  krypa genom tunneln. 
Uppskattat att få besöka gymnastikhallen! :)
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar