Välkommen till Björnbärets förskola, en del av Kungsängsenheten. De samlade förskolorna och skolorna i Smedby - Rambodalsområdet. Vi bildar barnen/eleverna för var de ska vara i framtiden, inte var vi är idag.
Vi är en förskola med 2 avdelningar, Röd och Blå avdelning.
Röd har 4 pedagoger som heter Melinda, Malin, Anette och Sanna. Blå har 4 pedagoger som heter Katha, Nathalie, Linn och Emma. För närvarande har vi 16 barn på Blå och 21 barn på Röd.

Är du nyfiken på Kungsängsenheten? Klicka på länken och titta på filmen om vår verksamhet:

https://youtu.be/6WZxp4Sx_X8


torsdag 17 november 2016

Torsdags promenad och babblarpyssel

Idag tog vi oss iväg i det härliga vädret, solen sken och vi alla var sugna att komma ut och röra på oss. Vi gick till en lekpark som barnen fick utforska. Barnen lagade mat tillsammans och fick samspelas med lekparkens spadar och hinkar. De gjorde pizza och andra goda maträtter som de bjöd på. Det var även kul att få gunga tillsammans och barnen tog snällt fart på varandra och turades om. Förutom det var det härligt att bara få springa omkring, krypa i sanden och att få sitta på gunghästarna. 

När barnen vaknat idag tog vi fram färg och toalettrullar. Vi målade babblarna och barnen fick bestämma vilken av babblarna de ville göra. Det krävs teknik att måla på en toalettrulle, hur ska jag hålla för att kunna måla runt hela? Uppskattat att få måla i babblarnas färger. 

Att samspela tillsammans och bygga upp en lek
Vi lagar pizza!
Vi gör också mat!Vi hjälps åt att ta fart på gungan
Jag vill måla Dadda!


Doddo på gång!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar