Välkommen till Björnbärets förskola, en del av Kungsängsenheten. De samlade förskolorna och skolorna i Smedby - Rambodalsområdet. Vi bildar barnen/eleverna för var de ska vara i framtiden, inte var vi är idag.
Vi är en förskola med 2 avdelningar, Röd och Blå avdelning.
Röd har 4 pedagoger som heter Melinda, Malin, Anette och Sanna. Blå har 4 pedagoger som heter Katha, Nathalie, Linn och Emma. För närvarande har vi 16 barn på Blå och 21 barn på Röd.


Aktuell/viktig information:

Den 2e och 3e oktober har vi pedagoger kompetensutvecklingsdagar. Björnbäret är då stängt. Behöver du omsorg för ditt barn vill vi att du meddelar förskolechef Pernilla Bärefalk på 0730-20 19 61 senast den 15 september.


måndag 28 november 2016

Måndagspyssel

Vi fortsätter att pyssla och skapar inför jul. Idag har barnen provat på att göra snögubbar. De fick titta på en snögubbe och sedan prova på själva att limma fast ögon, näsa och mun. Det utmanar barnen i deras matematiska tänk, då de tränar på olika former, det är även lustfyllt att få prova på att göra sin egna snögubbe. 
Då barnen har uttryckt sig och sagt "vill måla" så har vi även målat stjärnor i guld och vi fortsätter med vårt Babblarluciatåg. Mysig förmiddag här hos oss. 
doddo på g till luciatåget
Stjärnor på gång! 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar