Välkommen till Björnbärets förskola, en del av Kungsängsenheten. De samlade förskolorna och skolorna i Smedby - Rambodalsområdet. Vi bildar barnen/eleverna för var de ska vara i framtiden, inte var vi är idag.
Vi är en förskola med 2 avdelningar, Röd och Blå avdelning.
Röd har 4 pedagoger som heter Melinda, Malin, Anette och Sanna. Blå har 4 pedagoger som heter Katha, Nathalie, Linn och Emma. För närvarande har vi 16 barn på Blå och 21 barn på Röd.

Är du nyfiken på Kungsängsenheten? Klicka på länken och titta på filmen om vår verksamhet:

https://youtu.be/6WZxp4Sx_X8


fredag 11 november 2016

Fredagspyssel

Redan fredag och en vecka har redan gått mot sitt slut. Nu sitter vi och limmar tillsammans, barnen får välja själva vilken färg de vill ha på pappret, och sedan klistrar vi  fast fina paljetter i alla dess färger. Det är alltid lika uppskattat att få limma och se hur paljetter fastnar på pappret. Det krävs alltid koncentration under tiden, och vi pratar om hur figurerna ser ut. Barnen visar stolt upp sitt papper när de satt fast paljetterna och säger "titta", det är alltid härligt att få pyssla och alla gör på olika sätt. Det går att sätta fast paljetterna på varandra eller så går det att sätta fast de med avstånd mellan varandra, det blir alltid unika teckningar som barnen skapar. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar