Välkommen till Björnbärets förskola, en del av Kungsängsskolan. De samlade förskolorna och skolorna i Smedby - Rambodalsområdet. Vi bildar barnen/eleverna för var de ska vara i framtiden, inte var vi är idag.
Vi är en förskola med 2 avdelningar, Röd och Blå avdelning.
Röd har 4 pedagoger som heter Pia, Melinda, Maggan och Malin. Blå har 4 pedagoger som heter Sanna, Katha, Nathalie och Linn. För närvarande har vi 16 barn på Blå och 20 barn på Röd.


Aktuell/viktig information:

Fredagen den 6 oktober har vi pedagoger kompetensutvecklingsdag. Björnbäret är då stängt. Behöver du omsorg för ditt barn vill vi att du meddelar förskolechef Pernilla Bärefalk på 0730-20 19 61 senast den 15 september.


torsdag 5 november 2015

Torsdag

Dagarna går undan, det är redan torsdag idag. Efter fruktsamling inne så är vi nu ute med barnen. Just nu lagar barnen mat och dryck i sandlådan. De häller upp sand i tallrikar och glas. De bjuder generöst till varandra och till pedagogerna. Området under rutschkanan har blivit en liten affär och där står barnen gärna och häller upp mat och serverar. Annars är balansgång något som barnen har börjat med ännu mer. De kan gå runt flera flera varv och tröttnar inte. Vilken motorisk utmaning det är, men vad de kan!. Så fort de tappar balansen vill de försöka igen, så härligt att se. 
Trevlig torsdag :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar