Välkommen till Björnbärets förskola, en del av Kungsängsskolan. De samlade förskolorna och skolorna i Smedby - Rambodalsområdet. Vi bildar barnen/eleverna för var de ska vara i framtiden, inte var vi är idag.
Vi är en förskola med 2 avdelningar, Röd och Blå avdelning.
Röd har 4 pedagoger som heter Pia, Melinda, Maggan och Malin. Blå har 4 pedagoger som heter Sanna, Katha, Nathalie och Linn. För närvarande har vi 16 barn på Blå och 20 barn på Röd.


Aktuell/viktig information:

Fredagen den 6 oktober har vi pedagoger kompetensutvecklingsdag. Björnbäret är då stängt. Behöver du omsorg för ditt barn vill vi att du meddelar förskolechef Pernilla Bärefalk på 0730-20 19 61 senast den 15 september.


onsdag 4 november 2015

Onsdagspromenad

Vi hittade ett jättestort spindelnät där man kunde ligga ner och gunga. När vi satt upp fick det plats fyra barn och en pedagog.


"Våra" stora stenar är alltid lika roliga och utmanande att klättra upp på. De som tycker det är svårt kan hålla en pedagog i handen. Då går det bra!


Det var ingen spindel vi hittade eftersom en spindel har åtta ben. Den här gröna småstriten hade sex ben. Den fick gå runt och sitta på alla barn ( nästan ).


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar