Välkommen till Björnbärets förskola, en del av Kungsängsskolan. De samlade förskolorna och skolorna i Smedby - Rambodalsområdet. Vi bildar barnen/eleverna för var de ska vara i framtiden, inte var vi är idag.
Vi är en förskola med 2 avdelningar, Röd och Blå avdelning.
Röd har 4 pedagoger som heter Pia, Melinda, Maggan och Malin. Blå har 4 pedagoger som heter Sanna, Katha, Nathalie och Linn. För närvarande har vi 16 barn på Blå och 20 barn på Röd.


Aktuell/viktig information:

Fredagen den 6 oktober har vi pedagoger kompetensutvecklingsdag. Björnbäret är då stängt. Behöver du omsorg för ditt barn vill vi att du meddelar förskolechef Pernilla Bärefalk på 0730-20 19 61 senast den 15 september.


måndag 2 november 2015

Måndag

Idag tog vi med oss de röda barnen ut på en promenad. Vi gick till två olika lekplatser där den ena var fysiskt utmanande då man klättrar upp på en stor klätterställning för att få åka ruchkana medans den andra stimulerade balanssinnet genom att gå balansgång, gunga i kompisgunga och gunga gungbräda. Barnen uppskattade en promenad i det fina vädret. På promenaden höll barnen varann i hand, två och två. Vi stannade även för lite frukt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar