Välkommen till Björnbärets förskola, en del av Kungsängsskolan. De samlade förskolorna och skolorna i Smedby - Rambodalsområdet. Vi bildar barnen/eleverna för var de ska vara i framtiden, inte var vi är idag.
Vi är en förskola med 2 avdelningar, Röd och Blå avdelning.
Röd har 4 pedagoger som heter Pia, Melinda, Maggan och Malin. Blå har 4 pedagoger som heter Sanna, Katha, Nathalie och Linn. För närvarande har vi 16 barn på Blå och 20 barn på Röd.


Aktuell/viktig information:

Fredagen den 6 oktober har vi pedagoger kompetensutvecklingsdag. Björnbäret är då stängt. Behöver du omsorg för ditt barn vill vi att du meddelar förskolechef Pernilla Bärefalk på 0730-20 19 61 senast den 15 september.


torsdag 5 november 2015

gult

Vi fortsätter vårt arbete med färgerna, idag har vi arbetat med färgen gul. Vi klistrade fast flera olika gula föremål på ett gult papper. Fyra små tavlor med de olika färgerna har även tillkommit på väggen. När barnen kände på tavlorna upptäckte de det mjuka tyget, en spännande upptäckt. Barnen bär även runt på flaskorna med färg, ett barn tog precis upp en flaska i handen och sa -tungt. Lätt och tungt är matematiska begrepp som barnen möter i deras utforskande lek. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar